Hvězdné děti

08.02.2019 00:20
Hvězdné děti přichází na Zemi pomoci nám projít tímto časem a přesunout se do vyšších rovin vědomí. Přichází nás učit. Učí jasnost, bdělost, klid, harmoinii, lásku, soucit, empatii a mnoho dalšího . Energie nové doby přinesla zrození evolučně vyvinutých bytostí. Rodí se většinou bez karmy a zatížení. Mají v sobě hodně spirituální energie a vysoké frekvence své duše. 
 
Mají laskavou a jemnou energii. Vnímaví lidé, kteří umí vidět aury je poznají . Někteří mají dary jako je jasnoslyšení, léčení či telepatii. V dnešní době již zmizel závoj zapomění a mnohé děti si uchovaly pamět na minulost, na to, kdo jsou nebo odkud přichází. Mají více aktivních vláken DNA a umožně jim to fungovat na vyšších frekvencích a projevit své božské dary mnohem dříve v brzkém věku.
 
Mají vysoké vibrace, přináší čistou lásku a mají velmi silnou celistvou strukturou aury. Jasněji dávají najevo svému okolí osobní hranice a nenechají sebou manipulovat. Většinová společnost jim ještě nerozumí a označuje i za ADHD nebo autistické a snaží se je „vyléčit“ a vtlačit do norem staré společnosti. Jsou ale citlivé a mohou na to mít na léčiva silné alergické reakce, nebo otupení.
 
Jsou telepatické a komunikují skrze srdce, ne suchý rozum. Bývají hypersensitivní- velmi citlivé a mají zvýšené smysly. Často se ptají jak a proč a jsou zvídavé. Jsou také velmi kreativní. Casto v sobě nesou mnoho moudrosti a rodí se s odpovědí na mnoho otázek, které nás všechny zajímají- kdo jsme, odkud jse přišly, jak fungují boží zákony, jak uzdravit tento svět. Vidí lidské duše a cítí jejich pocity. Jsou vašimi učiteli, máte-li to štěstí některé z nich poznat. Jsou tu, aby přinesly změnu s láskou . Na zemi přihcází mnoho energií a nových frekvencí, a děti pro nás mají mnoho lásky, pokud je okolí svobezcitností, tvrdostí, ignorací, agresivitou apod. nezničí.

 

Fotogalerie: Poselství dětí nové doby