Inspirace rodičům dětí nové doby

03.02.2019 21:13
Na těchto stránkách najdete inspiraci, jak lépe rozumět svým vnímavým, citlivým a spirituálním dětem. Jak podpořit jejich duši a jejich úkol tady na Zemi. Sdílím bohaté zkušenosti u vlastního diamantového dítěte, které podrobněji najdete i v mém e-booku.

 

Na těchto stránkách najdete inspiraci, jak lépe rozumět svým vnímavým, citlivým, výjimečným a spirituálním dětem. 
Jak podpořit jejich podstatu, pravé Já, duši a úkol tady na Zemi? Sdílím své zkušenosti z vlastního života, které najdete podrobněji popsané v mém e-booku Děti nové doby Jak jim rozumět.
Starchildren.cz tu je pro dospělé i děti, nebo pro rodiče dětí, kteří mají chuť k duchovnímu poznání a dalšímu rozvoji.
 
Jak pochopit, kdo jsou vaše děti? Proč jsou jiné, vnímavější, přecitlivělé, nebo příliš aktivní a živé, případně silné osobnosti, které říkají neobvyklé věci nebo pravdu do očí? Vidí do lidí kolem sebe, nehrají společenské  hry a "nezapadají" ? Říkají možná, že pocházejí odjinud a mají pocit, že sem nepatří?
 
Pokud řešíte "jinakost" svých dětí, pak pro Vás mohou být velmi nápomocné naše stránky a e-book.
 
Najdete tu články o dětech křišťálových, diamantových, duhových, zlatých, indigových (jmenují se tak podle barvy své aury), nazývaných také děti nové doby nebo hvězdné děti (podle původu duše z jiných dimenzí) . Vnímaví lidé z celého světa, kteří se specializují na téma dětí, včetně různých známých autorů, mluví o "andělských" duších nebo dětech nové doby, které se začaly rodit od 90 let, v další vlně po roce 2000 a pak 2010. Přišly, aby změnily tento svět k lepšímu. Vnesly sem více harmonie, lásky, citu, vědomí, moudrosti, soucitu a svobody.
 
Tyto silné duše většinou vědí a cítí, kdo jsou a proč sem přišly. Samozřejmě s ohledem na svůj věk. Nenechají se jako předchozí generace ničit, ponižovat, obírat o energii, nebo jít proti sobě. Pokud jsou nuceny dělat věci, které jim ubližují, nebo jsou proti jejich vnitřímu cítění, může se stát, že to dají velmi důrazně najevo. Tlak většinou vůbec nepomůže a může napáchat mnoho škody. Potřebují, aby jim okolí více naslouchalo a snažilo se je pochopit. Ve výchově dětí nové doby uspějete s laskavostí, empatií, citem a srdcem. 
 
Mnohé děti narozené po roce 2000 přišly s důležitým úkolem. Jako jejich nejbližší jim můžete podporou jejich úkolu a tzv božského poslání tady na Zemi velmi pomoci. Zde se dozvíte, jak jim lépe rozumět.
 
Kdo a proč tu jsou? V čem a proč jsou jiné? Bývají velmi citlivé, někdy i jasnozřivé a velmi telepatické. Přišli lidem připomenout, že lidská destruvita ohrožuje přirodu i Zemi a má další hluboké následky. Přišli rozehřát zavřená srdce, protože mnozí dospělí jsou emocionálně studení a naučit je žít šťastnější vztahy. Vnést do života více radosti a harmonie. Přináší s sebou mnoho moudrosti a pravdy.
 
V připravované knize naleznete i tipy na energetické čištění aury, různé způsoby jak chránit sebe nebo své dítě. Dozvíte se i o tom, jak se vyladit se svou duší a vyšším já, které mohou pomoci mnoho věcí postupně vyřešit (podvědomé programy, karma, různé staré vzorce myšlení, nebo psychické útoky od jiných lidí apod..) Ukážeme si i efekty, které přináší i aurasoma, bachovy esence, kameny a polodrahokamy, bylinky a další podpůrné pomůcky pro harmonizaci. Přiblížíme si i některé duchovní principy a zákonitosti pro úlevu od řady životních problémů (vracení energií, čištění negací z aury apod.) "spirituální hygienu."
 
Doufáme, že zde naleznete pomoc pro zkvalitnění Vašeho života a spokojenější život s dětmi.