Energetická ochrana může dětem ulevit a pomoci je zklidnit

16.08.2015 01:48

Doba je poměrně náročná na změny a vyžaduje od nás průběžné přizpůsobení se novým informacím i energiím. U dětí se velmi rychle pozná nerovnováha, ať už v emočním nebo fyzickém projevu. Pokud se nějaká nepříjemnost a nerovnováha objevuje déle, existují i lidé, kteří dovedou s tímto poradit. Je vhodné ale vybírat kvalitně, dobře si procítit, zeptat se na způsob práce. Asi vícero čtenářů těchto stránek používá k sebeléčbě energetickou podporu, i u dětí může zafungovat a pomoci od různých nemocí a disharmonií v těle. Je dobré si také pravidelně dělat vhodnou ochranu a žádat i pro dítě, případně se naučit jak sebe a dítě zbavoat nežádoucích cizíhc rušivých myšlenek a emocí a situace se může výrazně zklidnit.Děti jsou jako houby a vstřebávají z okolí různé vlivy. Ne vše je však jejich potíž, některým citlivějším může dělat více potíž se zorientovat , ustát situace v klidu a nepřebírat cizí nežádoucí vlivy. V okolí lítá "kdeco" a je dobré to nepodceňovat.

Jsou různé více či méně účinné a osvědčené možnosti jak se chránit, ale určitě se vyplatí se o to alespon pokusit, pokud nemáte větší praxi.

Nejjednodušší může být představa zahalení se do zlatého či bílého světla, případně v uchu či nahlas vyslovit požadavek a přání, aby z vás, vaší aury, těla života byly odvedeny veškeré nežádoucí rušivé negativní manipulativní emoce myšlenky energie apod. Někomu mohou pomoci i ochranné mantry( buddhismus či hinduismus). Pro fundovanější ochranu se vyplatí najít zkušeného pracovníka v této oblasti.