Duhové děti

01.05.2015 19:41

Přemýšlejte o sobě jako o zářivé síle, osvětlené a možná tou, se kterou navždy mluví Bůh a jeho poslové... Brenda Ueland

 

Duhové děti jsou třetí generací speciálních dětí, které přišly, aby pomohly vývoji lidstva a humanity. Oproti indigovým a křišťálovým mají duhové děti o něco více zajímavých vlastností a charakteristik. Duhové děti jsou všeobecně narozené v roce 2000 a dále. V některých případech může být několik průkopníků, kteří přišli na Zemi před rokem 2000. Několik duhových dětí, které tu dnes jsou, se narodily prvním křišťálovým průkopníkům, kteří se narodili v 80. letech.

 

Jak jméno implikuje, duhové děti přicházejí na Zemi s širším spektrem světelných barev. Rodí se v deváté dimenzi vědomí, v dimenzi kolektivního vědomí.

 

Jak mnoho lidí mohlo zažívat, duhové děti přináší radost a harmonii do svých rodin. Narozdíl od indigo a křišťálových dětí se duhové děti narodily, aby se smály, což je doprovázeno jejich velkými srdci, která jsou plná odpuštění.

 

Duhové dítě se všeobecně zotaví ze stavu negativní emoce rychle. Toto je také důležitý klíč, který mají, emocionální mistrovství. Duhové děti jsou jasnovidné, se spirituálními schopnostmi a mají schopnost číst pocity lidí. Tento dar je obvykle odhalen, jak vyrůstají, s rostoucím věkem.

 

Duhové děti mají jasnozřivé schopnosti. Přes to a možná tím spíše mají silnou vůli a silné osobnosti. Jejich dary tímto nekončí. Jsou známí jako přirození léčitelé a okamžitě dokáží manifestovat. Říká se, že cokoliv potřebují nebo si , si mohou ihned zhmotnit.

Jak lze očekávat, mají spojení s barvou. Ve skutečnosti resonují s barvami kolem nich. Jsou přitahování barvami, barevným okolím a jasně barevným oblečením. Jejich energie je vyjádřená i jinými způsoby, protože to jsou děti s vysokou energií. Jejich entusiasmus je demonstrován jejich kreativitou. Duhové děti jsou tvůrci Nového světa, používající Boží vůli.

 

Doreen Virtue popisuje charakteristiky duhových dětí:

 

Je jich v současné době inkarnováno velmi málo

 

Rodiče jsou křišťáloví dospělí

 

Nikdy dříve se neinkarnovali

 

Bez karmy

 

Nevybírají si dysfunkční rodiny

 

Jsou tu všichni pro božskou službu.

 

Mohou mít velké oči jako křišťálové děti, ale zcela důvěřivé.

 

Odvážní a nebojácní, nemají z nikoho strach.

 

Přinášejí léčivou duhovou energii dříve zprostředkovanou přes qi-qong a pranické léčení a další způsoby léčení rukama.

 

I křištálové děti mohou mít velmi vysokou energii, mají silnou osobnost, jsou kreativní a mohou okamžitě manifestovat cokoliv co chtějí nebo potřebují.

 

V mladém věku jsou duhové dětischopné vyjádřit své potřeby a přání. Tyto děti ve skutečnosti vlastní spoustu osobní síly. Duhové děti mohou být mylně interpretovány jako tvrdohlavé. Nicméně, to je naše mylná koncepce. Duhové děti se rodí se znalostí správné charakterové integrace. Toto vytvoří závislost na jejich rodičích, protože charakterová integrace těchto dětí se změní, pokud je jim dáno negativní programování v dětství. Pro duhového rodiče je důležitá myšlenka si uvědomit, jaké pozitivní rysy vaše dítě má.

 

Duhové děti budou mít také imunitu vůči nezdravé stravě (sladké, smažené, tzv. junk food), která by mohla vyústit k otravě. Toto je považováno za velmi důležitou schopnost, protože většina lidí si nemusí uvědomovat toxiny obsažené v “prázdné, syté stravě” (junk food) a duhové děti mohou sníst a strávit tento typ jídla bez problémů. Je to proto, že krev, kterou mají duhové děti, má schopnost čistit toxiny a nežádoucí bakterie ve stravě a vodě. Tedy duhové děti mohou mít mnoho fyzického čištění v počátečních fázích života. Toto se změní tím, jak vyrostou a naučí se, jak se čistit étericky nebo spirituálně.

K velkému úžasu přicházejí duhové děti bez karmy. Duhové děti si užijí život na Zemi učením se, aniž by měly jakékoliv „struny“ připojené ke své minulosti.

 

Duhové dítě je velmi aktivní. Mohou běhat celou noc a opravdu vás unavit. Toto je problém, se kterým se mohou rodiče duhových dětí setkat.

 

Účel duhových dětí je ukončit počáteční stádia základů, které vytvořily Indigové a křištálové děti. Tyto tři skupiny dětí, Indigové křištálové a duhové mají každý typ specifický úkol. Indigové děti jsou zde, aby zlomily paradigma tradičního myšlení. Pak křištálové děti založí nové základy, po odstranění překonaného starého paradigmatu. A nakonec duhové děti jsou zde proto, aby stavěly na tom, co začaly indigové a křištálové.

 

O duhových dětech píše jen málo autorů, protože v současnosti jsou to batolata. Nicméně je důležité vědět, že tyto děti budou hrát důležitou roli ve vývoji Země.

 

Rodiče duhových dětí by měly chápat, že jejich děti jsou speciální, a rodiče by měly ocenit dary, které mají. Tyo dary vám pomohou se vyvíjet, tak jak se děti budou vyvíjet s vámi.

 

Duhové děti se zrovna začínají objevovat na této planetě, ačkoliv jsou zde někteří prokopníci. Více duhových dětí ještě přijde jako děti současných křišťálových dětí a také, když lidstvo zvýší své vibrační frekvence a univerzální vědomí konceptu Jednoty.

 

Doreen Virtue, americká autorka knih o dětech, říká, že duhově děti jsou perfektně v rovnováze ve svém ženském a mužském principu. Jsou sebevědomé bez agresivity, jsou intuitivní a jesnozřivé, aniž by se o to snažily, jsou magické a umí hýbat časem, stát se neviditelnými a fungovat bez spánku a jídla. Citlivost křišťálových dětí z nich dělá zranitelné vůči alergiím a vyrážkám. Andělé říkají, že duhové děti překonají tento aspekt. Duhově děti nemají karmu, takže si nemusí vybírat chaotické dětství pro spirituální růst. Duhové děti operují čistě v radosti a ne z potřeby nebo nějakého impulsu. Miminka budou ceněná a uznávaná, protože jejich energie je vůči rodičům dávající, a nemají tolik potřeb. Rodiče si uvědomí, že nemohou “vypnout” či uhasit své duhové děti, protože tyto děti jsou zrcadlem všech jednání a energií lásky. Jakékoliv myšlenky lásky, pocitů, a akcí, které jim vyšlete, jsou zesílené a mnohosetkrát se vrátí.

 

Překlad z https://www.starchildren.info/rainbow.html pro Starchildren3.webnode.cz.Karolina K.