Duhové děti prozařují svět

19.02.2019 16:46

Duhové děti mají tendenci:

• Být osobnosti s velmi silnou vůlí.
• Být velmi energické a živé
• naladit se na barvy a barevné vibrace kolem nich, stejně tak jsou citliví ke zvukům
• Jsou vášnivě kreativní
• Překypují nadšením pro všechno v životě.
• Očekávají okamžité projevy a zhmotnění toho, na co myslí / co potřebují.
• Mají často léčivé schopnosti. Zvířata i rostliny se v jejich přítomnosti cítí dobře. Vnáší život do prostředí kolem sebe.
• Používají telepatii – komunikaci pomocí myšlenek, pocitů a srdce, spíše než slov.

Milují barevné jasné oblečení a prostředí ( stěny nábytek hračky, a další předměty).

 

V 70. letech se v USA začalo mluvit o indigových dětech, které byly pojmenovány  podle tmavěmodrého odstínu své aury. (energetickém poli kolem člověka, které je zachytitelné i některými přístroji). Bývají to vysoce inteligentní myslitelé, kteří myslí mimo běžné normy, bývá pro ně těžké se přizpůsobit společnosti, často jsou svobodomyslní a přišli změnit svět. Indigoví jsou už i mezi mnoha dospělými, kteří se snaží změnit společnost k lepšímu, upozorňovat na její omyly a chyby, a vnést do světa a fungování věci více svobody, moudrosti, pravdy a spravedlnosti, nebo spojení s přírodou, chránit slabé, pomáhat potřebným, propojovat lidi a komunity, odkrývat nepříjemnou pravdu o politice a iluze o systému, ve kterém žijeme apod.

V 90. letech začaly přichízet křištálové děti. Někdy se jim říká také hvězdné děti. Tyto duše jsou často velmi jemné. Mohou být citlivé.  Jsou známé díky svým velkým hlubokým a někdy zářícím očím. Bývají oduševnělé, citlivé, empatické a často sensibilní, telepatické. Bývají alergické na chemické látky v potravinách, oblečení nebo lécích.

 

Přiblžně od roku 2000 se začaly rodit i duhové děti. Jak název napovídá, přicházejí na Zemi s celým barevným spektrem světelných paprsků v aurickém poli. Každá barva, stejně jako barvy čaker, nese určité kvality. Lidé zaměření na hmotné materiální věci mívají více červené, oranžové nebo žluté barvy, a ti duchovnější spíše modrou, nebo fialovou. Duhové děti v sob ě nesou všechny barvy duhového spektra energie (frekvence), proto jsou více propojené se Zemí i s nebem, tedy žijí v jednotě a jsou celistvější. 

 

Podle americké autorky, která s těmito dětmi po desetiletí pracuje Doreen Virtue přichází z deváté dimenze (úrovně) vědomí, tedy rozměru kolektivního vědomí Jednoty. Duhové děti přinášejí svým rodinám často radost a harmonii. Na rozdíl od indigových a křišťálových dětí se duhové děti narodí a velmi často usmívají,  Jejich veliká milující srdce jsou plná odpuštění. Duhové děti se všeobecně lépe zotavují ze stavu negativních emocí, které na ně vrhá okolí. To je také důležitý klíč, který drží emoční mistrovství.

 

Duhové děti jsou velmi oduševnělé. Mají také schopnost číst a vnímat pocity lidí a okolí. Proto se někdy mohou chovat divně- načítají energetické pole nebo auru rozrušeného okolí.  Kromě toho mívají silnou vůli a jsou to silné osobnosti, které ví do jsou a nenechají sebou jen tak manipulovat. Jsou známí také jako přírodní léčitelé. Říká se, že dokáží přitáhnout do života to co potřebují.

 

Jak lze očekávat,mají blízké spojení s barvami. Ve skutečnosti vibračně a frekvenčně rezonují s barvami kolem nich. Jsou přitahovány k veselým pestrým barvám, barevnému prostředí nebo pestrobarevnému oblečení. Jejich energie je vyjádřena různě – hravostí, živostí, veselostí, radostností, protože jsou to děti s vysokým množstvím energie. Proto můžou působit „hyperaktivně. Pro srovnání - je to jako by se ocitl nejnovější  model rychlého závodního auta mezi starými vozy vyrobenými před desítkami let.  Nebudou mu stačit a bude jim připadat moc „hyperaktivní“ a rychlé. Děti nové doby myslí a jednají rychle. Používají větší procento mozkové kapacity. Jejich nadšení je demonstrováno i jejich tvořivostí a kreativitou. Duhové děti jsou považovány za tvůrce Nového světa, používající a ztělesnující Božskou vůli.

 

Duhové děti také přicházejí bez karmy, díky tomu nemají zbytečná zatížení a omezení a mají prostor pro život a radost, které byly lidem dány už dávno, než kvůli karmě spadli dolů do nižších frekvencí. Duhové děti si budou užívat život na Zemi bez karmikých propojek na minulost. Je to proto, že mnohé z dnešníh děti jsou na Zemi inkarnovány poprvé a nenavazují tu na žádné předchozí životy. Nenesou si s sebou tedy starou zátěž, strachy, bloky, šoky , a vzorce myšlení a chování jako následek různých traumat a utrpení z náročného pozemského života. Jsou také méně citliví vůči chemikáliím než křištálové děti.

Duhové děti bývají velmi živé a kreativní. Neustále by něco dělaly. Mohou hodiny běhat, skákat a hrát si a jsou nevyčerpatelné. To jsou problémy, kterým mohou rodiče duhových dětí čelit. Pokud  mají ale dostatek prostoru, může být jejich energie nasměrovaná kreativně.

 

https://supernalliving.com/2016/09/28/rainbow-children-will-color-our-world/