Diamantové děti

02.05.2015 01:03

Jsme nyní obeznámeni s pojmy: Indigové dítě, Křišťálové dítě a Duhové dítě. Ale ne mnozí slyšeli pojem „Diamantové dítě“ nebo „Diamantové děti“. Je to z důvodu, že oproti jejich předchůdcům, diamantové děti tu nejsou proto, aby měnily věci. Diamantové dítě na sebe bude zřídka upozorňovat, a často se životem bude pohybovat neodhalení a nerozpoznaní.

Proč jsou tedy tady? Pojďme se podívat, odkud tento název pochází. Diamant je obrovský vodič světla a energie. Oproti křišťálu, který je mu podobný, ale extrémně křehký a může se snadno rozbít. Diamant je jeden z nejtvrdších přírodních hornin na Zemi, který je nejnáročnější rozbít. Pokud je ve tmě, je neviditelný.

Diamantové děti jsou stejné. Pokud jsou ve tmě, jsou tak neviditelné jako kdokoliv jiný na Zemi. Ale pokud jednou začnou vyzařovat nebo channelovat, světlo a energii, nikdy se nesetkáte s jasnějším a čistším světlem na Zemi.

Diamantové děti budou často studenti s vynikajícími výsledky, s jedničkami podtrženými. Budou mít talent v mnoha předmětech, úkolech nebo zálibách, kterým se budou pečlivě věnovat, a to může často skončit tím, že nedělají nic, v důsledku toho, že jejich energie je rozdělena příliš slabě do příliš mnoha předmětů zájmu. Jsou to zapálení a náruživí studenti, rádi se učí, což dělají ze zájmu, a ne proto, aby vynikali nebo byli erudovaní.

Často, ale ne vždy, pokud se narodili do extrémně těžkých situací nebo rodin, tyto děti budou procházet událostmi, aniž by se chytily do dramatu. Nebudou používat své neštěstí aby se stali závislí na různých látkách, aby se z nich stali trýznitelé druhých, nebo aby se stali depresivními, nebo aby přestali žít své životy naplno. Zřídkakdy někdo z nich padne či sejde na scestí a vydá se cestou destrukce, aby poznal jaké to je. A i když se to stane, po letech bolesti a utrpení , vrátí se znov ještě čistší a zářivější než kdy dřív.

Diamantové děti vědí, že mají z 99% pravdu pokud se týká téměř všeho.  Toto si mohou ostatní někdy vykládat jako aroganci, protože se ani nepokoušejí argumentovat svou stranu a zastávat se sebe.  Budou vám jen přikyvovat a smát se a váš argument, poté, když to budete nejméně očekávat, vám pomalu ukáží opačný pohled a a naučí opačné hledisko.

Někdy se dostanou do diskuse jen proto, aby zvítězili. Dělají to pro legraci, a vždy zvítězí. Bez ohledu na to, za kterou část argumentace se zrovna postaví, a je jim to skutečně, jedno, dokáží vám, že vaše strana je mylná. Je to proto, že vidí širší obrázek. Vidí obě strany každého argumentu a ani jeden z nich nesoudí.

Diamantové děti se vyhýbají tomu být vůdčími postavami. To je proto, že na rozdíl od indigo, nebo duhových dětí, nepřicházejí s předdefinovanými barvami světelného spektra, (svého vyjádření a schopností), a koncept „skupiny“ který, máme zde na Zemi je pro ně pohoršující a urážlivý. Skupina, po tom všem, znamená, že je v rámci skupiny mentalita „my versus oni“ stejně jako souhlas s realitou, která vylučuje jiné reality.

Pokud se divíte, odkud pochází, odpovědí je odevšad a odnikud. Neidentifikují se s žádnou konkrétní planetou, realitou nebo vesmírem. Přicházejí přímo z Jednoty. Pokud jste jakýmkoliv způsobem jasnozřiví či sensitivní, uvidíte jejich tvar, jak se mění podle vašeho nejpokročilejšího vnímání. Takže, řekněme že můžete vnímat mimozemské druhy, je to to, co uvidíte. Pokud vnímáte bytosti energie/světla, uvídíte toto. Pokud dokážete vnímat Jednotu, uvidíte právě to. Často je můžete vidět jak se mění z jednoho tvaru do jiného, než se usadí ve tvaru se kterým se nejvíc identifikujete. Tedy, pokud se identifikujete s draky, budete si také myslet, že i oni jsou drakem. Nebo pokud jste pozemský anděl, budete na nich vidět křídla.

Pokud máte pocit, že je vaše dítě diamantové, to nejlepší, co pro něj můžete udělat, je zúžit jeho nebo její  zájmy a povzbudit dítě, aby se drželo jednoho, nebo maximálně dvou předmětů. Jednoho tvořivého, umění nebo hudby, a jednoho intelektuálního, vědy nebo psaní. Bude to těžké rozhodnutí, ale to jim pomůže přežít na Zemi a stát se nezávislými mnohem lépe, než kdybyste je brali na deset aktivit týdně... což budou chtít více než rádi dělat.

Kromě toho, udržujte jejich stravu bez aditiv, čistou a čerstvou, a ujistěte se, že pijí hodně vody. Oni se postarají o zbytek. Diamantové děti jsou skutečně „nízko údržbové“, stačí jim málo k životu.

Často duhové dítě bude zaměňováno za diamantové, nebo si bude myslet, že jím je, nebo jím bude chtít být. Hlavní rozdíl mezi nimi je, že duhové děti zajímá hodně náboženství, skupiny a „dělat věci správně“. Zatímco diamantové děti jednoduše žijí život a je zde čistě proto, aby přinášelo Božské světlo a lásku do naší reality.  Barva nebo barvy, které světlo přináší na Zemi, je pro diamantové děti irelevantní a nepodstatné, nebude vás nikdy soudit za to v co věříte, nebo říkat že je to špatné, ani se vás nebude snažit zachraňovat, vést vás nebo učit vás „správné cestě“.

Diamantové dítě se náhle objeví ve vašem životě, když ho nejvíc potřebujete, jinými slovy, když potřebujete božské světlo, a stejně tak rychle zmizí.

Budou žít dlouhé nekomplikované životy.

Jsou mimořádně silní. Kdyby si to přáli, mohou vás přimět, abyste ho poslouchali na slovo, mohou měnit počasí a posouvat a měnit vibrace celé okolní oblasti. Dokáží manifestovat snadno a vymyslí řešení nebo odpověd na jakýkoliv poblém, který před ně postavíte. Když si někdo skutečně uvědomí sílu diamantového dítěte,  může se člověk až začít bát, nebo si možná myslet, že je špatné, aby někdo měl tolik síly. Nicméně je to vskutku velmi zřídka aby diamantové dítě jakékoliv ze svých  síl a schopností použilo. Mají vrozenou odolnost tak učinit. Využívají své dary srdcem

Pokud jde o jejich počet, je jich nyní na zemi přítomno a inkarnováno velmi málo, ale jejich počet vzroste v příštích 20 letech, ačkoliv ne příliš. Jejich síla je tak obrovská, že jich není potřeba hodně najednou. Jste jedním z nich, pokud po přečtení tohoto článku, cítíte velké „já to věděl“, a potom se přesunetek dalšímu předmětu zájmu, což jak doufám, je nanebevstoupení.

Pokud cítíte velkou potřebu být diamantovým dítětem, pak jste pravděpodobně duhové dítě... a pokud jste se cítili dotčení návrhem, že jste „menší bytost“ jste definitivně duhové dítě.

Pro českou verzi https://ascension101.com/ přeložila Karolina K.