12 typů pracovníků světla, kteří mění svět. Který z nich jste?

19.02.2019 21:10

Ať už děti, nebo dospělí, někteří duchovní učitelé jsou vidět, jsou známí, píší knihy a vedou semináře. Mnoho pracovníků světla ale žije své životy a slouží lidstvu mimo centrum pozornosti, a přináší svému okolí moudrost a poznání a jsou duchovními učiteli lidem v okolí. Někteří osvícení lidé nemusí křičet, aby byli vidět, je cítit jejich energie i když jen mlčí nebo se na Vás dívají. 

Bez ohledu na to, kde se nacházíte, jestli žijete v normálně vyhlížejícím prostředí, pracujete ve firmě, nebo sami za sebe, případně jste doma a žijete svůj poklidný život, nebo se staráte o dům a zahradu, ať jste kdekoli, jste schopni naplňovat svou cestu pracovníka světla. Lidé si většinou všimnou vaší vibrace, vaší lásky, vntiřní síly a podpory ostatním. Zaregistrují vaši podporu, pomoc a pozitivitu, empatii a lásku, kterou přirozeně předáváte okolí. To je to, co nakonec pomáhá nejvíc. 

Bude stačit, když jste sami sebou a v souladu s vaší vnitřní intuicí, pravdou a vnitřní silou a láskou. To je tím, co vyvolává pozitivní změnu v ostatních. To je tím, co léčí a vzbuzuje světlo v jiných duších! Jsou různí pracovníci světla a všichni slouží stejnému vyššímu smyslu, který slouží pro dobro a pozitivní evoluci (vzestupu) lidstva. Pracovníci světla léčí a inspirují lidstvo, a vedou ho k pozitivní změně. 

Abychom vám pomohli zjistit, ke kterémuo typu patříte, přinášíme několik typů pracovníků Světla a jejich vlastností. 

12 typů poslů světla (pracovníků božích) 

Kdo jsem? Proč jsem tady? Jaký je můj úkol? Vnitřní hlas Vás volá..Když hledáte svou cestu pracovníka světla, a ptáte se kdo jste, jaký tady máte úkol? Při hledání cesty a úkolu své duše je dobré věnovat pozornost vašemu vnitřnímu vedení a hlasu intuice. Vaše intuice vás dovede k objevení vašich jedinečných darů.1. Pracovníci světelné pozemské mřížky a hvězdných bran

1. Pracovníci světelné pozemské mřížky a hvězdných bran

Tito Pracovníci Světla se zabývají energetikou mřížkou Země. Vytváří lidskou mřížku, která spojuje srdce všech vzkřísených lidí. Jsou skutečnými dveřmi světla na zemi, které propojují posvátná místa prostřednictvím energetických linií a působí jako portály, které dovolují světlu přicházet do tohoto světa svými otevřenými srdci.

Strážci světelných/ hvězdných brán nebo portálů je pokročilejší forma části pozemské sítě, ve které spolupracují pracovníci světla v týmu (skupině), aby otevřeli mezidimenzionální brány, které dovolí vyšším hladinám světla a lásky, aby proudily dovnitř pozemské mřížky. Zatímco světelní pracovníci pozemské mřížky přinášejí světlo (energii, vědomí, informace, lásku apod) přes již otevřené „duchovní brány“ Země, stráži bran otevírají brány tam, kde dříve byly zavřené kvůli stagnaci vývoje a nizkým energiím, nebo otevírají nové. Pozemská mřížka ovlivnuje stav kolektivního vědomí země, a spirituálního vývoje lidstva. Bohužel protože je to důležité, jsou i tlaky druhé temné strany na manipulace a zasahování, aby taková brány byly zpřístupněny zlu, temnu, a proto tam působí různé ochranné jednotky.

 

2. Božští nositelé světla (ang. divine lightkeepers)
Základním posláním tohoto typu je ztělesnění a reprezentace světla na Zemi. Bez ohledu na vnější okolnosti jsou zde boží nositelé světla proto, aby udrželi vyšší vibrační frekvenci a přítomnost. Jsou majákem světla pro lidstvo. V bouřlivých a chaotických událostech jejich světlo svítí dostatečně natolik, že dává naději v dobro a inspiruje druhé. Tito pracovníci Světla povznášejí a podporují lidstvo v rozvíjejícím se probuzení. Někteří z nich jsou komici, lidí mlucící o motivaci, podporující druhé, nebo duchovní učitelé, celebrity nebo dokonce jednotliví lidé, se kterými se cítíte dobře a můžete se o jejich psychickou podporu opřít.
 
3. Přetransformovávači
Transmutery neutralizují negativitu a temnotu tak, že se do ní vnoří a uvolní své světlo. Když se negativita vrátí k božské neutralitě, je obnovena do rovnováhy. Tím, že přeměňují minulou karmu, pracují i jménem a v zastoupení kolektivního vědomí lidstva. Ddělají obrovskou práci tím, že pomáhají lidem čistit obrovskou karmu za celá tisíciletí z válek bojů, užívání jaderných zbraní, magie, z náboženství a mnoha dalšího co jde proti nejvyššímu láskyplnému božskému řádu a Stvoření.Umí také měnit své rodové linie. Možná se rozhodli, že se narodí do rodové linie, která má hodně negativní karmy, aby ji pro nejvyšší dobro lidstva a dalšího vývoje planety „vyčistili“. Slouží k uvolnění, rozpouštění, léčení a pomáhajícelé linii předků, aby se pozvedla do dobra, harmonie, pravdy, svobody a lásky. 
 
4. Léčitelé
Léčitelé pomáhají prakticky se vším - léčit lidstvo, zemi, zvířata, duše, rostliny nebo přírodu a všechny bytosti tím, že uzdravují jejich mentální , psychické, duševní , emocionální , fyzické nebo duchovní aspekty a části. Jako léčitelé musí naslouchat vnitřnímu vedení, cítení a vjemům, aby věděli, jaké používat techniky a způsoby léčení konkrétních případů, a jak používat své dary prostřednictvím láskyplného božího poslání (v odevzdání stvořiteli, vesmírným silám, ne egu). (pozn. nejedná se o křesťanského boha, ale o božství prostupující celým vesmírem, stvořením, přírodou, které je ve všem. Církev je falešná a v mnohém jde proti životu a lidem.
 
Většina empatických lidí mohou být nerealizované léčitelé, kteří potřebují používat své emocionální schopnosti k odemčeníí svého léčivého potenciálu. (v tom jsou právě dnešní děti jiné, že se rodí už s otevřenými schopnostmi, které by mohli mít i dospělí, ale brání jim bloky, výchova, rozum apod) Důležité je, abyste se nejprve zaměřili především na léčení sebe sama, protože tím můžete zvýšit své vibrace (světla, elektromagnetismus) a naplnit se vesmírným božským světlem, které může léčit, podporovat, sloužit, milovat a vést ostatní.
 
5. Jasnovidci (jasnovidění, jasnoslyšení, jasnocítění)
Tito pracovníci Světla otevřeli své třetí oko nebo spirituální jasnozřivé vidění (vnitní zrak), které jim umožňují vidět za fyzickou hmotu a za závoj iluze zapomnění. Jejich dary zahrnují poskytování služeb, nebo čtení, které by druhé inspirovaly, posilovaly a vedly k jejich vnitřní pravdě a pravdě o stavu světa a vesmírných zákonech. (pozn překl., ne každý , kdo vidí, je služebník světla. Mnoho vidoucích mohou být i temní mágové, kteří ale slouží zlu, svému egu, klamají lidi a svádí je z cesty. Proto je velmi důležité pokud je vyhledáte, je od sebe umět odlišit. Poznáte to třeba tak, že pracovník světla vyzařuje příjemné vibrace, ale mág vás může vysávat, nebo zastrašovat, manipulovat, verbálně útočit apod. Většinou mají tmavou černo- červenou nebo hnědo- šedou auru.
Mohou se také zaměřit na oblasti, kde je jejich energie velmi potřebná pro léčbu, transformaci nebo uvolnění. Je tady, kde jejich světlo, síla a přítomnost mají velký rozdíl. Tito lidé jsou obvykle ti, kteří odhalují pravdu za zdmi lží. Mohou to být různí vizionáři, tzv parapsychologové, lidé kteří umí channeling (komunikai s jinými bytostmi a dimenzemi), aktivisté za pravdu a dokonce i léčitelé, kteří umí vidět orgány a jejich stav apod.

 

6. Držitelé světelných kódů

Každý v sobě nese božské kódy, které jsou vzorem pro plně probuzené já. Všichni světení pracovníci mají tyto božské kódy, ale jejich držitelé jsou nejaktivnější v naladění a jejich obnově. Nejlépe umí zprostředkovat tyto světelné kódy ostatním tak, aby je pochopili a použili k pozvednutí úrovní svého vědomí. Používají ve své práci posvátnou geometrii a jiné posvátné formy komunikace . Mohou být doslova v jakékoli životní oblasti, ale způsob, jak vytváří a dělají věci, na kterých záleží. Jak komunikují podvědomě s božským vědomím.

7. Vizionáři

Slouží svému daru tím, že sní, cestují mezi dimenzemi nebo cestují do říše snů a astrálu , což jim umožnuje přístup do jiných dimenzí zkušenosti. Obvykle jsou to lidé, kteří skrze meditaci umí opustit své tělo, a nahlížet na realitu bez omezení těla rozumu, jen pomocí duše a božského zraku. Takto přichází mnoh umělecké inspirace, nápadů a myšlenek, nebo vynálezů, které pozvedají a inspirují lidského ducha.

8. Poslové (informátoři)

Poslové dostávají pokyny a sdělení od Božských bytostí, svých andělů, průvodců, vyšších já, nebo galaktických bytostí, a jiných duchovních bytostí lásky a světla, kterých je kolem bezpočet. Říká se tomu také channeling. Pak sdílejí přijaté informace pomocí článků, textů, automatického psaní, nebo i videí, blogování, výuky. Poslové slouží lidstvu prostřednictvím procesu probuzení sdílením silného duchovního vhledu a zprostředkování informací z vyšších rovin vědomí. Vysvětlují lidem, co se s nimi děje, co se může stát, jak případně co si na sobě mají uvědomit, změnit, aby se uzdravili, nebo zlepšili svůj život, vztahy, zdraví, práci, a duchovní poznání a vývoj. Jsou tu, aby lidé lépe porozuměli evoluční cestě prostřednictvím vedení, které dostávají od Ducha/ Vesmíru/ Božství/ své duše nebo vyššího já. 

9. Manifestující tvůrci

Tito pracovníci světla, kteří mají za cíl věci zrealizovat, se podílejí na „tkaní“ světla, aby projevili změny na Zemi, které by mohly přicházet v podobě zamýšlených a projevujících se časových os, projevování pozitivních událostí nebo vytváření šablony pro více lásky, více světla a harmonické spolupráce. Dělají to různými způsoby, jako je meditace a vizualizace spolu s vlastní sebe-kontrolou. „Manifestující“ tvoří pro nejvyšší dobro a zájem všech bytostí, matky Země, zvířat a celého lidstva. Ale jak zhmotnují, silně pracují sami na sobě a vnitřním vývoji, aby se ujistili, že jejich projevy nejsou z egoistické povahy, ale z jejich středu srdce a z vyšších rovin božství. Většina z těchto lidí se ani nezaměřuje na projev, ale na vyčistění cesty, tak aby to, co vytvíáří bylo prospěšné pro nejvyšší dobro všeho a všech.

10. Průvodci vzestupu (nenabevstoupení / osvícení)

Jsou pracovníky Světla pro vzestup lidstva a Země. Vstoupí vědomím do vyšší úrovně světla a sdílejí, co se dozvědí o procesu vzestupu. Tito lidé se dostanou na různé úrovně osvícení a posunují se ještě výš tím, že se zpochybňují přijaté, usilují o stále sebezlepšování charakteru, vnitční čistoty, pravdivosti, láskyplnosti a tím ztělesňují stále vyšší úrovně světla(/ vědomí a lásky. Většina jejich učení je zaměřena na duchovní mistry, aby mohli ještě více tlačit duchovní vývoj lidstva. Průvodci vzestupu a nenabevstoupení nám ukazují, jak překonat různá úskalí osvícení, aby pomohli ostatním, aby sena cestě k vzestupu a domů do božských rovin neztratili. Některé z jejich učení mohou dokonce odporovat učení/ informacím jiných pracovníků Světla. Je to proto, že se blíží pravdě z mnohem vyšších hledisek a vidí chyby jiných, které by mohly vést k sejití z cesty (například různé formy zasvěcení, používání magie a rituálů v egu, braní peněz za léčitelské služby, zasahování tam, kde to není žádoucí, nedosattečné ochrany a čistota srdce a mysli při duchovní prácia různé formy zasahování apod). 

11. Ukazovatelé cesty vzestupu 

Ti, kteří ukazují cestu dělají to, o čem mluví. Ztělesňují proces vzestupu a žijí svůj život co nejvíce autentickým způsobem jak je pro ně možné (strava, práce, komunikace, způsob bydlení oblékání, lidi, kterými se obklopují). Zajišťují nejvyšší zájem všech bytostí a žijí probuzený a inspirovaný život. Tito lidé si ani neuvědomují, že nějakým způsobem slouží lidstvu. To, co ten, kdo ukazuje cestu vzestupu dělá, je život v rezonanci s jeho vnitřní pravdou a božskou moudrosti, které ostatní pracovníci Světla sdílejí se světem. 

Tito lidé jsou srdcem pracovníků Světla. Jsou tím, co inspiruje a motivuje ostatní pracovníky Světla, aby stále dělali to, co dělají, protože je stále dobro ve světě, který potřebuje jejich světlo. A když se na ně díváme, ostatní světelní pracovníci si tím připomínají, na čem opravdu záleží.

12. Sjednotitelé

Tito pracovníci Světla vidí, jak se vše spojuje se vším ostatním. Jsou opravdu dobří při hledání způsobu, jak propojit různé filozofie do jedné (například východní a západní, nebo různé duchovní směry). Jsou to překladatelé, kteří shromažďují učení ostatních pracovníků Světla, pravdy a filosofie duchovních mistrů a utvářejí je způsobem, který je pro lidi srozumitelný. Sjednotiteléi jsou dobří v tom, že dobře vnímají podstatu různých názorů. Takto mohou najít způsoby, jak spojovat lidi, které oddělují různá přesvědčení nebo náboženství, dohromady. Oni přirozeně vidí za oběma stranami podstatu, podobnosti a pochopí celek, kterého jsou dané dvě strany součástí. Tito lidé nejsou jen šikovní překladatelé a tlumočníci, ale i sjednotitelé různých týmů pracovníků Světla, takže jejich dopad může být mnohem větší.

I když se nejvíce ztotožňujete s jedním z 12 typů pracovníků Světla, pravděpodobně budete mít některé vlastnosti i ostatních. My všichni jsme mixem různých typů, podle toho jak tyto formy pomoci světlu jsou prospěšné při realizaci našeho primárního úkolu.