5 Vlastností hvězdného dítěte

07.02.2019 21:29

Hvězdné dítě je jedinečná žijící osoba, která je jiná oproti většině z nás, a má zvláštní vnímavé schopnosti. Tento metafyzický koncept hvězdné dítě je někdy také nazýván dítě nové doby nebo také moudrá vyspělá duše z vyšších dimenzí stvoření než je Země. Pokud si myslíte, že byste mohli být hvězdným dítětem, přečtěte si o jejich 5 společných rysech, které sdílí vysoce vědomí jednotlivci.

5 SPOLEČNÝCH VLASTNOSTÍ HVĚZDNÝCH DĚTÍ

1. HVĚZDNÉ DÍTĚ JE EMPATICKÉ A VĚDOMÉ.

Často první, co nás osloví je empatie, hvězdné dítě obvykle vidí lidi, kteří emocionálně ubližují a chtějí pomoci. Tito lidé se chovají spíše jako pozorovatelé druhých, než jako účastníci rozhovorů nebo aktivit, do nichž se lidé zapojují. Jako pozorovatelé jsou zvědaví na lidi a především na to, jak milují druhé. Tito jedinci jsou citlivé na jazyk těla, výrazy obličeje a tón hlasu, který odhaluje více než slova. Dokáží se také vcítit do emocí druhých, jejich bolesti a soucítit s nimi. Někteří dokonce cítí stejnou bolest, jako druzí, protoje pro ně náročné setkání s emočně rozhozenýmim osobami (smutek, agrese, závist, žárilvost, hněv, nenávist, a různé další projevy ega)

 

2. HVĚZDNÉ DÍTĚ/ DÍTĚ NOVÉ DOBY PROJEVUJE MOUDROST I PŘES SVŮJ MLADÝ VĚK.

Když jste byli ladí, lidé si možná mysleli, že jste génius, kvůli mnoha koncepcím, které jste dokázali snadno pochopit. To je společný rys pro Hvězdné děti, protože před tímto životem pravděpodobně byli ještě ve vyšších sférách vědomí a na Zemi jsou krátce, tak nespadli a pamatují si. Chápou věci, které existují za jejich fyzickou podobou a za hranicí planety Země. Moudré, rozumné, vyspělé v brzkém věku.

 

3. HVĚZDNÉ DĚTI CÍTÍ, ŽE NEPATŘÍ NA ZEMI

Máte pocit, že máte více společného s bytostmi z různých říší, jako jsou andělé, víly, nebo jednorožci, které jsou v pohádkách, než v příbězích s lidmi? I to je podobný rys hvězdných dětí. Dokáží komunikovat s jinými realitami a dimenzemi. Hvězdné děti se mohou cítit nepochopené a nepřijaté okolím, protože mají z lidského pohledu neobvyklé myšlenky nebo chování. Hvězdné dítě je často osoba, která dokáž komunikovat s jinými sférami, má otevřené třetí oko a vidí pravdu i svět za oponou. Komunikují telepaticky s anděli, dušemi, vyšším, Já, průvodci a vyššími božskými bytostmi, aby do svého života vnesli moudrost, lásku, pravdu, soucit, porozumění, harmonii a vyšší kvality, které jim lidskýsvět zla, konzumu, nenávisti, bojů , soutěživosti, lži a přetvářek, manipulací a strachu nenabízí. Dokáží také telepaticky a srdcem komunikovat s ostatními lidmi, ti je ale většinou neslyší.

 

4. HVĚZDNÉ DĚTI VĚDÍ, ŽE PROŽILY MNOHO MINULÝCH ŽIVOTŮ

Koncepce reinkarnace je něco, co je pro hvězdné děti samozřejmostí. Většinou vědí, že žili minulé životy, někteří ne Zemi a mnozí mimo Zemi na různých souhvězdích. Někteří si pamatují své minulé životy i mimoZemi, čím byli nebo odkud pochází – z jiných souhvězdí (Plejády, Orion, Andromeda, Vega, Lyra, Sirius, Centrální slunce, Kentaur a mnoho dalších) nebo i vesmírů, kde život funguje zcela jinak. Přišli zemi pomoci, ale naučit se zde pro ně fungovat je někdy těžké, protože je tu život zcela jiný. Pro některé duše je nové i to, že mají lidské tělo a nechápou jeho omezení.

Výzkumný psychiatr Ian Stevenson z University of Virginia zkoumal výpovědi hvězdných dětí, které tvrdily, že si pamatují na minulé životy. Ve více než 2500 případových studiích Stevenson zdokumentoval výpovědi každého dítěte a pak identifikoval zemřelého, na nejž mělo dítě vzpomínky , že jím v minulosti bylo. V každém případě dokázal ověřit skutečnosti o životě zesnulé osoby, která odpovídala tomu, co tvrdilo dítě.

5. HVĚZDNÉ DÍTĚ VIDÍ LÁSKU VŠUDE.

Ve světě plném neštěstí a frustrací zůstává hvězdné dítě často klidné, usměvavé a první, které obejme cizího člověka. Bezpodmínečná láska je pro hvězdné děti všude kolem, protože vidí za negativní emoce, které lidé navenek zobrazují, když jsou zranění.

Hvězdné děti obvykle používají svou milující povahu, aby pomohly léčit ostatní kolem sebe nebo zvířata a přírodu. Mají vysoký stupeň emoční inteligence a rozšiřují pozitivní emoce nvůči těm, kdo jsou negativní. V důsledku bezpodmínečné lásky, kterou dávají ostatním, dostávají bezpodmínečnou lásku, která se jiim vrací zpět od těch, kterým pomohli. Dokáží vidět svět a lidi láskyplnýma očima, se soucitem porozuměním a nadhledem. Vidí za masky a hry ega, strach, přetvářku falešné síly nebo závisti.