Děti nové doby - duhové, křištálové a indigové děti a jejich poselství

07.02.2019 23:57

Věřím, že jste alespoň někdy slyšeli o indigových dětech a pravděpodobně i o křišťálových a duhových dětech. Možná jste četli o tom, že tyto děti přicházejí s "novými duchovními vlastnostmi", které podporují spirituální vývoj Lidstva a léčení a ochranu Matky Země v překonávání hustých a nízkých vibrací, aby vstoupili do vyšších úrovní světla a lásky.

Možná jste vyzkoušeli několik testů, nebo jste si alespoň přečetli seznam vlastností, vzorců chování a vlastností těchto dětí a dospělých nové energie, abyste zjistili, zda vy nebo vaše děti s tím resonujete.

Možná už víte, že indigové děti mají často silnou vůli, jsou vysoce citlivé, intuitivní a mají vnitřní detektor pravdy, minimum trpělivosti vůči byrokracii nebo respektu k „mocenským autoritám“, které si jí nezaslouží. Možná jste se už dozvěděli, že křišťálové děti jsou typicky veli empatické, telepatické, a také duchovní učitelé s hlubokým vztahem k přírodě a k duchovním oblastem. Nebo že duhové děti přichází bez karmy, jsou mírumilovné, duchovně nadané od dětství a nadšeně mluví a sdílejí to, co o spitituální oblasti vědí s láskou a radostí.

Pokud s nějakým takovým přijdeme do styku, zjistímě, že je na tom mnoho pravdy. Pro lidi a mysl je přirozené, že chce kategorizovat, označovat a klasifikovat věci ve fyzickém prostředí, aby je pochopila. Právě to se stalo se skupinami dětí, které se narodily v nové energii. Jsou klasifikováni podle společných vzorců chování, aby se našel smysl a rozdíly mezi mnoha dětmi nové generace ve srovnání s dětmi v minulosti.

"Nové děti", které jsou také známé jako hvězdné děti, děti nové doby, duhové děti, křišťálové děti, diamantové děti, zlaté děti, nebo indigové děti podle barvy své aury (frekvence světla duše), jsou duše, které kvůli neustále rostoucím vibracím země a lidstva mohou vstoupit do fyzické sféry, která udržuje vyšší vibrace. Krystalové, duhové a indigové děti (a dospělí) mohou ztělesňovat víc autentické pravdy svého autentického duchovního, božského a vícerozměrného já a jejich pobyt zde na planetě má důležitý účel.

Vrozená vyšší vibrační frekvence indigových, krišťálových, zlatých, diamantových nebo duhových dětí je podporuje při plnění jejich božského plánu a životního úkolu jako duchovních bytostí ve fyzické podobě. Kromě učení a růstu jako individuální duše jsou děti nové doby(energie) na Zemi, aby pomohly rozšiřovat lásku a světlo, povznášejí vibrace planety, odstraňují starou energii a pomáhají pokročit v probíhajícím procesu vzestupu lidstva a planety na novou a vyšší úroveň (vědomí, frekvencí, lásky, harmonie).

Zatímco je přirozené, že lidé mají potřebu najít označení pro nové děti, je to poněkud v protikladu s misí křišťálových, duhových a indigových dětí. Obecně řečeno, oni jsou zde, aby pomohli lidstvu vyjít z vědomí duality a oddělení do zvýšené realizace naší základní jednoty a schopnosti pozitivního společného tvoření v obrovském měřítku.

Nálepky však mají svůj účel a mohou být přínosné pro rodiče, kteří chtějí lépe porozumět potřebám svých jasnozřivých vnímavých, empatických nebo citlivých dětí. Tyto termíny mohou také pomoci duším, které jsou indigové, křišťálové, diamantové, zlaté nebo duhové a snaží se se vejít do norem, pochopit proč jsou jiné, nebo těm, kteří se ptají, proč se cítí jinak nebo proč si připadají na Zemi jako cizinci.

Pokud budete číst některé z charakteristik dětí, můžete se cítit dobře, pochopení, že vám to sedí a resonuje s Vámi. Může Vám to pomoci uzdravit ztracené sebevědomí a sebeúctu, pokud pochopíte, že se to týká i Vás a je to tak v pořádku. Jste jiní tady ale patříte jinam a tam jste v pořádku. Tady jste jen na dočasné návštěvě, průzkumu nebo jako vyslanci pro pomocZemi v krizové situaci.

Skvělou věcí na nových energiích je, že kdyžse někdo spojí s vyšší úrovní lásky, světla a vědomí, tato zvýšená úroveň světla a lásky se okamžitě stává dostupnou pro celé lidstvo.

Takže i když nemáte pocit, že jste, nebo že vaše dítě je indigo křišťálové nebo duhové, apod. tak proto, že tyto děti nové energie jsou zde na planetě, a protože všechny božské frekvence, psychické dary a potenciál pro zvýšené vibrace jsou přítomny v těchto dětech, je máte k dispozici také, pokud jste schopni se na jejich úroven vyladit.

Můžete se postupně dostat a připojit k tomuto vibračnímu poli a energiím prostřednictvím vašeho závazku a snahy o pravidelnou meditační praxi, žití k přítomnosti, v lásce radosti, svobodě, klidu, harmonii, pravdě, moudrosti, bez ega, a starých programů a vzorců myšlení a chování, vzdávání se různých připoutání a budete se snažit o další duchovní růst a vzestup.

Jak se stále větší část lidstva probouzí k vyšším úrovním vědomí a zvýšeným úrovním lásky, je umožněna cesta k tomu, aby tyto hvězdné děti - indigové, křištálové, zlaté, diamantové nebo duhové, přinesly do této reality ještě více svých božských kódů, osvícení, vyššího vědomí a lásky neporušených.

Konečně! Tato nová generace dětí je tu, aby pomohla lidstvu a Zemi vymanit se ze starého paradigmatu kontroly, strachu, negativity, manipulací, otroctví, agrese, lží, ega apod.a sladila se s láskou, soucitem a vyšším vědomím. Jejich hlavním cílem je pomoci v novém paradigmatu na planetě Zemi v nadcházejících letech, stejně tak pomoci přil záchraně a léčení poškozené přírody, na které se už na mnoha místech nedá žít.

Označení jako indigové, krřištálové, zlaté, diamantové, nebo duhové děti jsou užitečné pro porozumění jejich kvalit, nové evoluční přidané hodnoty pro lidstvo. Zároven je vhodné vědět, že účelem mnoha těchto nových dětí je pomoci nám myslet mimo kategorie a škatulky. Jim samotným je jedno, jak se označují, ale podstatné je jejich poselství a jeho naplnění. Kategorie mohou nabízet obecný přehled o jejich schopnostech, ale plný rozsah možností toho, co jsou ve fyzické formě tyto velmi vysoké vibrační duchovní bytosti schopny, je výrazně širší.

Nové děti (hvězdné děti) jsou zde, aby pomohly v obrovském měřítku a mají frekvenci, vlastnosti a dary potřebné k tomu, aby se změnily. Shoduje se na tom řada zahraničních učitelů terapeutů i výzkumníků, které s nimi pracují, dělají rozhovory nebo je zkoumají. Možná ještě více skvělá zpráva a skutečnost je, že božská podstata a vyšší vibrační frekvence, které se vyskytují u křišťálových, duhových, zlatých, diamantových nebo indigových dětí, jsou nyní k dispozici všem, kteří budou schopni se na jeich úroveň vědomí charakterově a vnitřně naladit.

Pouhá přítomnost těchto nových dětí je darem, protože posiluje všechny, kteří jsou ochotni zbavit starých energií, vzorců chování, myšlení, emocí, ega, zatvrzelosti, vážnosti, strachu, závisti, nenávisti apod. a otevřít své srdce lásce a světlu, dobrotivosti, soucitu, radosti, štěstí, respektu, apod. a vstoupit do mnoha možností, které jsou k dispozici v nové energii.

Když se spojujeme a společně tvoříme z pozice lásky a jednoty, zatímco jsme naladěni na rostoucí lásku a frekvenci zakotvenou a ztělesněnou novými dětmi, můžeme skutečně vstoupit do zcela nových možností pro planetu a lidstvo. Svět, ve kterém jsou všechni soustředěni a ukotveni v lásce, moudrosti, radosti, citlivosti, empatii, vědomí a soucitu, se postupně krok za krokem vyjevuje a děti nové doby přinášejí nové energie pro všechny.