CO JE AURA?

19.02.2019 17:16

CO JE TO AURA?

 

Jsou lidé, pro které je to běžný pojem a vidí je u druhých lidí, nebo zvířat a stromů. Vše živé vyzařuje určitou energii a toto bioenergetické pole je zachytitelné i přístroji, případně speciálním fotoaparátem. 

Aura je vnější obal fyzického těla. Má několik vrstev- Nad fyzickým telem je éterické, emocionální, mentální, karmické pole a další, která přesahují do jiných dimenzí. Pokud je člověk zdravý, vitální a jeho životní energie proudí rovnoměrně v orgánech, pak je jeho aura silná. Každá barva určuje určité kvality. Proto se různé barvy objevují a podle nih se dá diagnostikovat osobnost, ale i zdraví a celkový stav člověka, včetně jeho emočního rozpoložení.

Aura se zanáší různými špatnými myšlenkami, emocemi. Naopak ji posiluje radost, pohyb, zdravá strava, příjemné emoce, láska, pobyt v přírodě. Tím se její vitalita doplnuje.

 

Aura se může narušit například úrazem, kdy je tělo nuceno vynaložit mnoho úsilí k regeneraci apod. Auru ovlivňuje i prostředí a lidé kolem nás. Lidé příjemní, laskaví, dávající, milující, veselí nás podporují a aura roste. Naopak tzv psychičtí upíři, agresoři, manipulátoři, kteří chtějí prosazovat své zájmy, moc mluví, berou pozornost na sebe, snaží se druhé přinutit dělat to co chtějí oni, křičí, vyvoláají pocity viny, cítíte se s nimi unavení, stísnění, nebo vzbuzují nepříjemné emoce, mohou být psychičtí upíři a brát vám energii. Takovým je lepší se raději vyhnout, pokud to jde.

 

Aura se dá i čistit nebo chránit, o tom je speciální příspěvek.